Program


Kicsiny Balázs - Időhúzás

Kicsiny Balázs - Időhúzás

Kicsiny Balázs az egyik legsokoldalúbb, nemzetközileg is elismert kortárs magyar képzőművész.

Ma már meg is érkezett a nyomdából az Időhúzás katalógusa. Az első 50 vásárló dedikált példányt vihet el. Ára 7900 forint, novemberben 20% kedvezménnyel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Kicsiny Balázs az egyik legsokoldalúbb, nemzetközileg is elismert kortárs magyar képzőművész. Alkotásaiban főleg a különféle foglalkozások és az ezekhez kapcsolódó emberi helyzetek allegorikus dimenziójának vizsgálatára fókuszál. Eltérő időrétegeket sűrít össze egy-egy műalkotásban, így mutat rá az idő- és térbeli távolságok illékonyságára, illetve arra, ahogy a különböző korok egymásra épülve párbeszédben állnak egymással. Emberi jellemeket, filozófiai kérdéseket, nem egy esetben művészettörténeti toposzokat egyesít abszurd ikonográfiájú, figurális pózaiban, amelyek a befogadó szeme láttára válnak élethelyzetekké. A MODEM-ben 2020-ban megrendezett Időhúzás című kiállítása az első olyan tárlat, amely életműve valamennyi korszakának átfogó bemutatására vállalkozott. A kiállítási anyagnál bővebb válogatást tartalmazó kötet különlegessége, hogy a távolságot követelő művészettörténeti elemzést számos ponton „megtöri” a művész személyes visszaemlékezése. Reményeink szerint ennek a művészet és a művészettörténet közötti termékeny feszültségnek, a személyes és a személyest mellőző szférák egyesülésének az eredményeként megszületett kollázs-kötet tovább gazdagítja és árnyalja a Kicsiny Balázs művészetéről alkotott képet.

 

Az első 50 vásárló dedikált példányt vihet el.
Ára 7900 forint, novemberben 20% kedvezménnyel.

Az itt megvásárolt katalógus átvehető - akár két órán belül - minden nap 8 és 19 óra között a MODEM bejáratánál (csengő a biciklitárolók oldalánál). Amennyiben munkaidőn kívül vagy hétköznap szeretné 2 órán belül átvenni, kérjük, írjon egy e mailt a koroknai.edit@modemart.hu címre. 

A katalógus házhoz szállítással is elérhető.

Vásárlásához egy jegyet adunk ajándékba, amely az Időhúzás című kiállítás végéig bármikor érvényesíthető, amint lehetővé válik a személyes látogatás. (A megváltott katalógus-jegy felmutatásával a jegypénztárunkban.)

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!