Program


Kicsi Gesztenye Klub - Liza szülinapja

Aktuális előadások



Kicsi Gesztenye Klub

Liza szülinapja

2024. július 7. (vasárnap), 18.00 – Tokaj Fesztiválkatlan

 

A JimJam csatornán hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő mesesorozat egyfelvonásos színpadi show-val, varázslatos hangulattal és látványelemekkel vár mindenkit, ahol a nevetés garantált! 

Az idei, vadonatúj előadásunkban, páratlan kalandokban lehet részetek és segítségetekkel a végtelenül bájos, csodás hangú Liza titkos születésnapi buliján is részt vehettek!

Liza barátai, a 4 őselemet szimbolizáló karakter, Olly, Gesztenye, Napsugár és Lufipofi izgatottan, és minden fondorlatot bevetve készülnek a nagy napra.  

Nevetés, tánc és rengeteg éneklés vár rátok, s felcsendülnek a már korábban megismert legnagyobb slágereink, és a III. évad legújabb dalai is! 

Gyertek el, kalandozzatok a Kicsi Gesztenye Klubbal és ismerjétek meg a világot úgy, ahogy azt a klub barátságos és kíváncsi szereplői látják!

Sok szeretettel várunk Benneteket!

A helyszín tűzrendvédelmi szabályzata által engedett létszámkorlát miatt az előadásra minden látogatónak, a legkisebb Gyermeknek is meg kell váltani a jegyet akkor is, ha a kísérője ölében ül az előadás alatt.

Családi és csoportos jegy nem váltható, vendégeinknek személyenként kell megvásárolni jegyüket. Az előadás kétéves kortól ajánlott. A műsor 70 perc szünet nélkül.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!