Program


Kézműves látványbűvészet - Kelle Botond-show

Kézműves látványbűvészet - Kelle Botond-show

Kelle Botond, a hírhedt kártyasuttogó bűvészestje. A kézműves szappanokhoz, sörökhöz és ékszerekhez hasonlóan a mai trendeknek megfelelően Botond bűvészműsora is 100%-ban kézműves lesz. Trükkjei nem gépesítettek: mindent a saját két kezével fog csinálni. Figyelem! A műsor örömérzést, csodálkozást, jókedvet, vidámságot, lelkesedést okozhat!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 14. csütörtök, 18:30

A Napfényes Rendezvényteremben hónapról hónapra fellépnek a hazai bűvészet kiválóságai. Mivel most novemberben egyikük sem ért rá, ezúttal Kelle Botond fogja szórakoztatni a Nagyérdeműt.

Botond az Angyalföldi Nemzetközi Keverékkutya Szépségverseny sztárbűvésze, az Arany Alkony Idősek otthona állandó sztárfellépője, emellett többéves sikeres színes RTV újság előfizetéssel rendelkezik.

És hogy miért pont Kézműves látványbűvészet? Az est címét a látványpékségek, látványkandallók és látványkonvektorok ihlették, mivel állítólag bármit jobban el lehet adni, ha elé tesszük a látvány szót. És hát ez itt tényleg nem becsapás, hiszen mi lehetne jobban látványorientált, mint a bűvészet. A kézműves szappanokhoz, sörökhöz és ékszerekhez hasonlóan a mai trendeknek megfelelően Botond bűvészműsora is 100%-ban kézműves lesz, a trükkjei bemutatásának technológiája nem gépesített: minden trükköt a két kezével fog csinálni.

Figyelem! Botond előadása során az alábbi extrém érzelmi reakciókat tapasztalhatod magadon: ámulat, csodálkozás, elképedés, izgatottság, kíváncsiság, meglepődés, felvillanyozottság, megbabonázottság, csodálat, derű, éteröröm, feldobottság, jókedv, mámor, tetszés, vidámság, elbűvöltség, elégedettség, ellazulás, felszabadultság, fesztelenség, lenyűgözöttség, megbűvöltség, megelégedettség, nevetés, humor, elismerés, elragadtatás, lelkendezés, eufória, extázis, katarzis.

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!