Program


Keresztpont esték 3. - A fejlődés művészete

Keresztpont esték 3. - A fejlődés művészete

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 6. csütörtök, 18:00

Változás. Megújulás. Kinyíló kapuk. Itt a Keresztpont Esték harmadik alkalma!

Vendégeink Csóka Dávid és Csóka-Czakó Anikó, John Maxwell trénerek, akik arra vállalkoznak, hogy új dimenziót mutassanak életünk számára.

Érezzük és hisszük, hogy többet tartogat az élet. Mégis napról napra tudattalanul szabotáljuk álmainkat és jövőnket. Rengeteg energiát fektetünk körülményeink megváltoztatásába ahelyett, hogy önmagunkba fektetnénk - pedig ezek a körülmények egyenes arányban változnak a belső fejlődésünkkel. Gondolkodásunk, szokásaink, belső párbeszédünk vagy éppen énképünk elaltatja, vagy felébreszti a bennünk szunnyadó végtelen lehetőséget.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!