Program


Kastély-szerenád koncert

Kastély-szerenád koncert

Kihagyhatatlan élményt kínál a jó muzsika és a szép helyszínek kedvelőinek a Miskolci Szimfonikus Zenekar az edelényi L’Huillier–Coburg kastélyban. Kastély-szerenád sorozatunk 2016-ban indult útjára, s népszerűsége azóta is töretlen.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 26. péntek, 19:00

Műsor:
Gluck: Iphigenia Auliszban – nyitány
Haydn: Arianna a Naxos
Mozart: Ombra felice K.255
Beethoven: I. szimfónia
Vezényel:
Antal Mátyás
Közreműködők:
Ének: Gaál-Wéber Ildikó

Kihagyhatatlan élményt kínál a jó muzsika és a szép helyszínek kedvelőinek a Miskolci Szimfonikus Zenekar az edelényi L’Huillier–Coburg kastélyban. Kastély-szerenád sorozatunk 2016-ban indult útjára, s népszerűsége azóta is töretlen. Évente 2 alkalommal látogatunk el az edelényi kastélyba, ahol a történelmi múlthoz, a helyszín érzelemvilágához kapcsolódó programmal lepjük meg az odalátogatókat. Volt már tárlatvezetéssel, s borkóstolóval egybekötött koncertünk és a következő zenei évadban is készülünk majd meglepetésekkel.

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!