Program


Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar: Játszóházi rokkendroll

Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar: Játszóházi rokkendroll

Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar interaktív műsorában vidám, táncos utazásra hív gyermekeket és gyermeklelkű felnőtteket. Lesz itt rokkendroll, balkáni dinnyetánc, mangók tangója, meg persze a nagy közös erdei muzsikálás után álomőrző esti mese is, ahol a gyerekek segítségével megelevenedik a történet, a zene.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 17. szombat, 10:30

Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar: Játszóházi rokkendroll

“Dallamok, versek, bábok, buborékok, ukulele, gitár, bőgő, furulya, dob, derbuka és társai pörögnek ezerrel. Kárász Eszter játszik, táncol, énekel, hadonász, varázsol, miközben viccesen és kedvesen vagy szomorkásan csengnek-pengnek a népdalok, a Csukások, Weöresek és Varró Danik. Jó kis koktél, dupla buborékkal, alkoholmentesen.” (Lackfi János)

Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar interaktív műsorában vidám, táncos utazásra hív gyermekeket és gyermeklelkű felnőtteket. Lesz itt rokkendroll, balkáni dinnyetánc, mangók tangója, meg persze a nagy közös erdei muzsikálás után álomőrző esti mese is, ahol a gyerekek segítségével megelevenedik a történet, a zene. A dalok, hangok, hangszerek mind a mese szereplőivé válnak, akiknek kalandjait a gyerekek is alakíthatják ötleteikkel. Gyerekdalok és kortárs költők megzenésített versei kísérnek majd az úton, aminek a végére új zenekari tagokra is bukkanhatnak a gyerekek köréből.

Kárász Eszter gyerekszínészként a Szamárköhögés című filmmel vált ismertté, de játszott színházban, tévében, a Kölyökidő című műsorban és tagja volt a Magyar Rádió Gyermekstúdiójának is, számos hangjátékban szerepelt. 2001 óta a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványának tagja, ahol dr. Bigyó bohócként számos budapesti és vidéki kórházba jár kollégáival a beteg gyerekeket megnevettetni, és ezáltal gyógyulásukat elősegíteni.

Édith Piaf emlékét idéző Padam című francia sanzonestjével egy évtizede járja az országot és a nemzetközi zenei piacon is ismertté vált. Színházi munkái és fellépései mellett zenés foglalkozásokat tart kicsi gyerekeknek, Dalolka – zenés játék gyermekeknek címmel 2007 óta. Gyerekzenekarával, az Eszter-lánc mesezenekarral pedig 2012-től muzsikál a világ számos pontján. Három lemezük jelent meg a Gryllus Kiadónál, kettőt Fonogram-díjra is felterjesztettek.

Közreműködők:
Kárász Eszter – ének, ukulele
Bata István – gitár, buzuki
Becze Gábor – nagybőgő
Clemente Gábor – ütőhangszerek
Nemes Janó – szaxofon, fuvola, klarinét
Veér Csongor – hegedű

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical, melyben a kor magyar dallamvilága keveredik XXI. századi zenei formákkal. Szerelem, szenvedély, küzdelem a hazáért, a magam igazságáért, az életért. Háromgenerációs, nagyszabású, magával ragadó, látványos előadás.

„A koncert keretét Bach Máté-passiója adja, de Jézus szenvedéstörténete mellett együttérzésünket fejezzük ki más ártatlan áldozatokkal is” – foglalja össze Fischer Iván a Kompasszió (könyörület, részvét) névre keresztelt hangverseny koncepcióját.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!