Program


Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar: Játszóházi rokkendroll

Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar: Játszóházi rokkendroll

Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar interaktív műsorában vidám, táncos utazásra hív gyermekeket és gyermeklelkű felnőtteket. Lesz itt rokkendroll, balkáni dinnyetánc, mangók tangója, meg persze a nagy közös erdei muzsikálás után álomőrző esti mese is, ahol a gyerekek segítségével megelevenedik a történet, a zene.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 17. szombat, 10:30

Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar: Játszóházi rokkendroll

“Dallamok, versek, bábok, buborékok, ukulele, gitár, bőgő, furulya, dob, derbuka és társai pörögnek ezerrel. Kárász Eszter játszik, táncol, énekel, hadonász, varázsol, miközben viccesen és kedvesen vagy szomorkásan csengnek-pengnek a népdalok, a Csukások, Weöresek és Varró Danik. Jó kis koktél, dupla buborékkal, alkoholmentesen.” (Lackfi János)

Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar interaktív műsorában vidám, táncos utazásra hív gyermekeket és gyermeklelkű felnőtteket. Lesz itt rokkendroll, balkáni dinnyetánc, mangók tangója, meg persze a nagy közös erdei muzsikálás után álomőrző esti mese is, ahol a gyerekek segítségével megelevenedik a történet, a zene. A dalok, hangok, hangszerek mind a mese szereplőivé válnak, akiknek kalandjait a gyerekek is alakíthatják ötleteikkel. Gyerekdalok és kortárs költők megzenésített versei kísérnek majd az úton, aminek a végére új zenekari tagokra is bukkanhatnak a gyerekek köréből.

Kárász Eszter gyerekszínészként a Szamárköhögés című filmmel vált ismertté, de játszott színházban, tévében, a Kölyökidő című műsorban és tagja volt a Magyar Rádió Gyermekstúdiójának is, számos hangjátékban szerepelt. 2001 óta a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványának tagja, ahol dr. Bigyó bohócként számos budapesti és vidéki kórházba jár kollégáival a beteg gyerekeket megnevettetni, és ezáltal gyógyulásukat elősegíteni.

Édith Piaf emlékét idéző Padam című francia sanzonestjével egy évtizede járja az országot és a nemzetközi zenei piacon is ismertté vált. Színházi munkái és fellépései mellett zenés foglalkozásokat tart kicsi gyerekeknek, Dalolka – zenés játék gyermekeknek címmel 2007 óta. Gyerekzenekarával, az Eszter-lánc mesezenekarral pedig 2012-től muzsikál a világ számos pontján. Három lemezük jelent meg a Gryllus Kiadónál, kettőt Fonogram-díjra is felterjesztettek.

Közreműködők:
Kárász Eszter – ének, ukulele
Bata István – gitár, buzuki
Becze Gábor – nagybőgő
Clemente Gábor – ütőhangszerek
Nemes Janó – szaxofon, fuvola, klarinét
Veér Csongor – hegedű

Ajánlatunk


Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert egy kis hazugság túl sok elhallgatott igazságot szabadíthat a nyakunkba. Mert kicsúszhat az irányítás a kezükből, és könnyen lehet, hogy nincs visszaút..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!