Program


Karácsonyi Manólázadás / Interaktív Karácsonyi Showműsor

Karácsonyi Manólázadás / Interaktív Karácsonyi Showműsor

Nincs karácsony Eötvös cirkusz nélkül!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 25. vasárnap, 15:00

Immár 4. Alkalommal kerül megrendezésre az Eötvös cirkusz interaktív Karácsonyi Showműsora, Karácsonyi Manólázadás címmel. A teljesen új szuperprodukció idén is történetet mesél el, melyben lesz izgalom, látvány akció, tánc és sok-sok nevetés. Idén is jelen lesz a Mikulás, hogy Főmanót nyomon kövesse ügyes-bajos dolgaiban. Lélegzetelállító produkciókból nem lesz hiány és természetesen a Mikulással is szellfizhetnek  kicsik és nagyok egyaránt.

Várjuk együtt az ünnepeket!

Egy kis ízelítő kínálatunkból. Görkorcsolyaprodukció, lovas magasiskola spanyolos eleganciával,légibalett quartett,tripla szaltó a magasban,ugródeszka akrobata csoport produkciója, a humorról Ernesto bohóc és kis partnere gondoskodik. A gyerekek részt vehetnek Főmanó kalandjaiban, a legügyesebbek jutalomban részesülnek. Figyelem aki ügyesen csatlakozik Manóapróddá avattatik! Kismanók ne felejtsétek otthon az elemlámpáitokat! Szükségetek lesz rá. Extrán fűtött nézőtér! 2 órás remek szórakozás a Karácsony hangulatában!

Eötvös! Egy név egy garancia! Magyarország elsőszámú Karácsonyi cirkusza!

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!