Program


Kakaókoncert
5

Kakaókoncert

A Miskolci Nemzeti Színház zenekarának beavató örömzenéje gyerekeknek és azoknak, akiket magukkal hoznak

 több

Aktuális előadások





A zene szeretete, a ritmus magával ragadó ereje mindnyájunkban zsigerileg ott van. A legkisebb babák kellemes zenére, altatóra alszanak el a legjobban. 

Az egy éves gyermek, amint zenét hall, ritmusosan mozog, „táncol”, tapsol, és ami a legfontosabb: mosolyog! Ezt az eredendő kapcsolatot idővel hajlamosak vagyunk elfelejteni. Mi ezt szeretnénk fenntartani a legkisebbekben, és felidézni az idősebbekben.

A játékszín Házimuzsika estje új formát ölt, és átköltözik a Nagyszínház Nézőtéri Társalgójába. Várjuk a nagymamákat unokástul, szülőket gyerekestül, fiatalokat barátostul.
Lesz kvartett, kvintett, duett, trió és egyéb hangszeres csoportosulás, nem ragaszkodunk a formához. Célunk a zene megismertetése és a hangszerek bemutatása rendhagyó módon, egy kicsit beszélgetve egy kicsit muzsikálva egy kicsit énekelve. Van egy olyan hangszer is a világon, amelyik mindenkiben benne van, ez a hangszálunk.

Célunk a zene megismertetése és megszerettetése, a Miskolci Nemzeti Színház Zenekarának tagjai szívesen látjuk Önöket egy zenés délelőttre, ahol minden korosztály megtalálja a neki megfelelő zenét és elfogyaszt velünk együtt egy csésze kakaót, melyre mindenki vendégünk.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!