Program


Jumping Matt and His Combo - Nemcsak Jazz Klub

Jumping Matt and His Combo - Nemcsak Jazz Klub

Pribojszki Mátyás – az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, aki szólóban, különböző formációival, valamint zenekarával, a Pribojszki Mátyás Banddel már keresztül-kasul bejárta Európát. Zenekarát 2018. februárjától új névvel, de az utóbbi években már megismert zenekari tagokkal viszi tovább.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 12. péntek, 19:30

A Nemcsak Jazz Klub nyáresti koncertjei sorozat 3. alkalma

Pribojszki Mátyás – az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, aki szólóban, különböző formációival, valamint zenekarával, a Pribojszki Mátyás Banddel már keresztül-kasul bejárta Európát. Zenekarát 2018. februárjától új névvel, de az utóbbi években már megismert zenekari tagokkal viszi tovább. A név utal a frontember becenevére, valamint a zenekar egyedi zenei stílusára, ami egészen sajátos, szűk műfaji keretek közé nehezen sorolható, alapvetően vidám, improvizációkkal teli igényes blues zene, boogie-woogie és rock and roll elemekkel, mindez megspékelve soul és funky érzésekkel. Az NJK közönségének kedvelt formációja három év után tér vissza.

A koncert az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Program támogatásával valósul meg.

Asztalfoglalás szükséges a szegedi.zsuzsa(kukac)sargahaz.com email címen.

Ajánlatunk


zenés party két részben

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!