Program


Juhász Kata Társulat - Cie. Two in One: Hétköznapi cirkuszaink

Juhász Kata Társulat - Cie. Two in One: Hétköznapi cirkuszaink

Az Hétköznapi cirkuszaink egy korosztályokat nem kímélő, többgenerációs, családi előadás. Szabadtéri, térspecifikus, hiszen egy szabadtéri edzőpálya „berendezését” használja, és nyitott abban az értelemben, hogy a koreográfiai kompozíció „hellyel kínálja” az aktív nézőket is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 10. szombat, 19:00

Az Aulea Alapítvány bemutatja
Hétköznapi cirkuszaink c. - a Juhász Kata Társulat és a Cie. Two in One (A) közös előadását

Noha a különböző korosztályokhoz tartozó előadók „profik” –van köztük táncos, akrobata, parkouros- a közös akcióhoz való csatlakozás nem igényel akrobatikus képességeket, viszont határozottan érdemes megtenni akár gyerekként, akár felnőttként.

Érdemes, mert az előadás szakítani kíván azzal a hétköznapi rutinnal, hogy a workout egy magányos, unalmas, repetitív szertartás, melyet a szépség –najó: a fittség, a „jól-kinézés”- oltárán celebrálnak, és amiben nem szeretjük, ha megzavarnak.

Ezzel szemben kísérletet teszünk arra, hogy a koreográfia eszközeivel játékossá, fluiddá tegyük a közös testmozgást a pálya eszközeinek kreatív alkalmazása által, miközben a kívül maradó nézők számára a látványosságot nem kizárólag az akrobatikus egyéni teljesítmények nyújtják, hanem a csoportos akciókból építkező koreográfia.

Alkotók, előadók: Kancsó Luca, Kudlák Eszti, Retek Miki, Takács Lacek, Juhász Kata és Hargitay Ákos

Zene: Szegő Dávid
Koreográfia: Juhász Kata és Hargitay Ákos

Támogatók:
EMMI – Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, NKA,
Osztrák Kulturális Fórum Budapest / Österreichischen Kulturforum Budapest

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!