Program


Joyce DiDonato: ÉDEN - il Pomo d'Oro  / RÉGIZENE FESZTIVÁL

Joyce DiDonato: ÉDEN - il Pomo d'Oro / RÉGIZENE FESZTIVÁL

Az amerikai lírai koloratúr-mezzo, a New York-i Metropolitan dédelgetett sztárja korunk legjelentősebb zenés színpadi művészeinek egyike. Repertoárja kimeríthetetlenül gazdag: Händeltől Janáčekig, Mozarttól Kálmán Imréig szinte mindent énekel.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 22. kedd, 19:30

Kedveli a határozott gondolati vezérfonállal rendelkező tematikus esteket, amelyeken a koncertpódiumot díszlettel-jelmezzel és fényeffektusokkal színpaddá lényegíti át. Most is összetett élménnyel készül elvarázsolni a Müpa közönségét, kiváló partnere, a nemzetközi hírű régizene-együttes és annak sokoldalú vezetője társaságában.

Következő nagyszabású projektjében Joyce DiDonato művészi fantáziájával és előadói energiáival izgalmas és átfogó jelentőségű téma, az Éden felé fordul. Műsorában felfedezi a Természet fenségét, hatalmát és titokzatosságát. A műveket, amelyeket megszólaltat és a színházi effektusokat, amelyeket alkalmaz, egyszerre jellemzi lefegyverező erő és megidéző szuggesztivitás. Az énekesnő érzelmi utazásra invitálja közönségét: Cavalli, Händel, Purcell, Gluck, Wagner, Mahler, Ives és a kortárs Rachel Portman zenéjét hallgatva kapcsolatba léphetünk a természet erejével és törékenységével, megtalálva - vagy éppen megváltoztatva - helyünket a minket körülvevő, kaleidoszkópszerű és csodákkal teli világban. A díva régi művészi szövetségese, a historikus hangszereken muzsikáló Il Pomo d'Oro és karmesterük, Maxim Emelyanychev korhű megszólalásmóddal teremt hiteles hangzó környezetet az énekes-színészi teljesítmény számára, a francia rendező, Marie Lambert, a díszlettervező Vita Tzykun és a fényeffektusok megalkotója, John Torres pedig arról gondoskodik, hogy az est közönségének vérbeli zenés színpadi élményben lehessen része.

Vezényel: Maxim Emelyanychev

mezzoszoprán: Joyce DiDonato

Alkotók:

díszlet: Vita Tzykun
fény: John Torres
rendező: Marie Lambert

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!