Program


Jók között… – Bereményi Géza és Grecsó Krisztián / LITERÁRIUM EXTRA

Jók között… – Bereményi Géza és Grecsó Krisztián / LITERÁRIUM EXTRA

Libri-díjas írók estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 4. hétfő, 19:00

Jók között… – Bereményi Géza és Grecsó Krisztián / LITERÁRIUM EXTRA

Közreműködik:
műsorvezető: Jánossy Lajos
rendező: Balog József

A Libri irodalmi díjat 2016-ban alapította a Libri Könyvkereskedelmi Kft., s azóta az egyik legrangosabb, legnagyobb presztízsű irodalmi elismeréssé nőtte ki magát. A díj az előző év legjobb szép- és tényirodalmi könyveit jutalmazza, célja, hogy felhívja a figyelmet a kortárs magyar irodalom kiemelkedő műveire.

A Libri irodalmi díj- és közönségdíj eddigi nyertesei közt olyan kiváló szerzők könyveit találjuk, mint Rakovszky Zsuzsa, Jászberényi Sándor, Tompa Andrea, Bartis Attila, Kepes András vagy éppen Bödőcs Tibor. 2019-ben Szvoren Edina Verseim című novelláskötete volt a legjobb a szakmai zsűri szerint, míg a közönségdíjat Krusovszky Dénes Akik már nem leszünk sosem című regénye nyerte el. 2020-ban pedig Grecsó Krisztián Vera, illetve Láng Zsolt Bolyai című regényei lettek a legjobbak.
Ünnepi műsorunk a két idei, 2021-es díjazottat, Bereményi Gézát és Grecsó Krisztiánt köszönti a Fesztivál Színház színpadán. A szerzők felolvasnak nyertes műveikből, beszélgetnek azok keletkezési körülményeiről, beavatva a közönséget műhelytitkaikba is. Aki hallani szeretné a jók között a legjobbakat, semmiképp se hagyja ki ezt a kivételesen ritka alkalmat.

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!