Program


Joe DiPietro: Ügyes kis hazugságok - Titkok szünet nélkül

Joe DiPietro: Ügyes kis hazugságok - Titkok szünet nélkül

Bill és Billy, apa és fia, a szokásos tenisz után épp öltönyét ölti újra magára, amikor a fiatal, sikeres, jómódú Billy közli apjával, hogy - bár szép, okos és fiatal felesége és három hónapos kislánya van - beleszeretett a huszonegy éves edzőjébe, és szándéka elhagyni a családját.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 11. kedd, 20:30

Joe DiPietro: Ügyes kis hazugságok - Titkok szünet nélkül

Bill és Billy, apa és fia, a szokásos tenisz után épp öltönyét ölti újra magára, amikor a fiatal, sikeres, jómódú Billy közli apjával, hogy - bár szép, okos és fiatal felesége (Jane) és három hónapos kislánya (Emily) van - beleszeretett a huszonegy éves edzőjébe, és szándéka elhagyni a családját. Billy titoktartást kér apjától, ám Bill erre képtelen. „Elfecsegésésében” fontos szerepet játszik Bill felesége, Alice, aki ravasz erőszakkal szedi ki férjéből, hogy a fiataloknak valamilyen problémája van. Ő ráveszi Billyt és Jane-t, hogy jöjjenek át vacsorára, ahol a megszokott menetrend után hirtelen váratlan dolog történik - Alice mesélni kezd...

Szereplők:
Alice....... Kéri Kitty mv.
Bill.......... Hüse Csaba
Jane....... Szvetnyik Kata
Billy........ Mészáros Tibor

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!