Program


Jézus Krisztus Szupersztár - Veszprém
2

Jézus Krisztus Szupersztár - Veszprém

November 25-én egy nagyszabású előadás keretében láthatják a nézők Veszprémben Andrew Lloyd Webber klasszikus művét, a Jézus Krisztus Szupersztárt. Az darabot óriási sikerrel játszotta a Madách Színház az elmúlt évek során.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 25. szombat, 19:30

MADÁCH MUSICAL BÉRLET - MÁR A DÉLUTÁNI ELŐADÁSOKRA IS!

Amikor Andrew Lloyd Webbert és Tim Rice-ot megkérdezték londoni bemutatójuk előtt, miért választották Jézus történetét alkotásuk tárgyául, válaszuk rövid volt: azért, mert nagyszerű sztori. A rockopera premierje 1970-ben volt a Palace Theatre-ban, majd London után a világ szinte valamennyi országában bemutatták. A műből készült musicalfilm világsikert aratott és Oscar-díjra is jelölték. A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja Magyarországra csaknem huszonöt év után tért vissza 2010-ben, amikor a Madách Színház hármas szereposztásban tűzte műsorára a világhírű rockoperát. Az előadás modern és látványos köntösben mutatja be a bibliai történetet, melynek főhőse nem csak a címszereplő Jézus, hanem egyenrangú társa Júdás is.



Ajánlatunk


Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!