Program


Jeges pokol

Jeges pokol

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 18. szerda, 21:15

Egy távoli gyémántbánya beomlik Kanada messzi északi részén. A jeges terepre specializálódott sofőr társaival nekiindul a lehetetlen küldetésnek a fagyott óceánon át, dacolva olvadó jéggel, viharral, hogy kimentse a csapdába esett bányászokat. Neki és társainak még fogalma sincs, milyen elképzelhetetlen veszély leselkedik rá.

A film író-rendezője Jonathan Hensleigh (Az ifjú Indiana Jones kalandjai, Die Hard – Az élet mindig drága, Jumanji, Armageddon, A megtorló) számos kaland- és akciófilm forgatókönyvírója. A Jeges pokol főszereplője az Oscar- és Bafta jelölt Liam Neeson (Schindler listája, Rob Roy, A nyomorultak, Star Wars I. rész – Baljós árnyak, Igazából szerelem, Narnia krónikái, Éjszakai hajsza, Fehér pokol), partnerei az Oscar-jelölt Laurence Fishburne (Mátrix, Mátrix -Újratöltve, A szállítmány, Fertőzés, Titokzatos folyó), Holt McCallany (Harcosok klubja, Vesztesek bosszúja, A góré), Marcus Thomas (Dögölj meg, drága Mona!, Nem írnek való vidék).

 

Bemutató dátuma: 2021. július 22.

Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!