Program


Jazzliget - Swing á la Django

Jazzliget - Swing á la Django

A Swing á la Django együttes Magyarország legismertebb pop-swing zenekara.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 14. péntek, 19:30

Különleges stílusötvözetet teremtettek azzal, hogy zenéjük hangzásában harmóniára talál a pop zene keverve a magyar autentikus folklór zenével, a francia manouche swnggel és az argentin bossanovával. Ezen stílusok mixének eredménye ez az általuk hungarian django swing-nek nevezett egyedi stílus.

A zenekar slágerei meghódították az elmúlt 2 évben a nagyobb rádiók lejátszási listáit és a zenei megosztókon milliós nézettséget értek el. 2021-ben a Dal 5. helyezettjei lettek, 2022-ben saját dalukkal a középdöntőbe jutottak. 2021-ben a Mahasz éves rádiós játszási toplistáján 25-ek lettek Gyémánt című feldolgozásukkal.

A formáció 2015. januárjában a MÜPA Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében, a Budafoki Dohnányi Zenekar kíséretével debütált. A teltházas koncert után ezzel a produkcióval nyitották meg a 2015-ös Tavaszi Fesztivált a debreceni Kölcsey Központban, ahol a Kodály Filharmonikusok kísérték őket. Rövid időn belül felkérést kaptak egy saját koncertre a Városmajori Szabadtéri Színpadtól is. Azóta nagyobbnál nagyobb sikereket könyvel el a formáció. Eddigi legnagyobb és legrangosabb koncertfelkérésük 2019. október 25-én volt a Bécsi Musikverein-ben.

A Swing à la Django az elmúlt egy évben Stuttgartban, Tallinban, Helsinkiben, Brüsszelben, Augsburgban, Freitalban, Grazban, Brassóban, Sepsiszentgyörgyön és Bécsben is koncertezett.0 Magyarországon számos fellépés mellett két alkalommal (2016-ban és 2018-ban) a Prima Primissima Díj Gálakoncertjén játszott meghívott zenekarként. A 2017-es év leghangosabb sikere egy olyan nagyszabású nemzetközi produkció volt, ahol Stochelo Rosenberg, világhírű manouche gitáros és Roby Lakatos vendégművészek társaságában léptek fel a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A 2018-as évet egy telt házas Budapest Aréna koncerttel zárták a Budafoki Dohnányi Zenekar meghívására, Pekinben játzsottak 16 koncertet a Balassy Intézet meghívására és egy zárórendezvényt a Magyar Kormány Kínai Nagykövetségének meghívására Beijingben 2019-ben.

Küldetésüknek tekintik a fiatal generációk megismertetését a zenével, a különböző stílusokkal és hangszerekkel. Társadalmi szerepvállalásuk részeként, a Filharmóniai Társaság meghívására, az elmúlt három évben több mint 120 ezer gyermeknek tartottak beszélgetős, zenélős hangszer- és zene-bemutatót, kedvet csinálva a művészetek gyakorlásához a legkisebbeknek és a kicsit nagyobbaknak.

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!