Program


JAZZCLASS - Illényi Katica és a Sárik Péter Trió koncertje

JAZZCLASS - Illényi Katica és a Sárik Péter Trió koncertje

Felszabadult közös játék, magával ragadó zenei utazás, fantasztikus energiák és impulzusok – mindezt egyesíti Illényi Katica és a Sárik Péter Trió JazzClass című programja, amely a klasszikus zeneirodalom népszerű alkotásait mutatja be új megvilágításban. A művészek az elmúlt években számos nagy sikerű közös koncerten léptek fel itthon és külföldön, megmutatva, micsoda erő és mennyi lehetőség rejlik a klasszikus zene, a…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 22. szombat, 19:30

A Sárik Péter különleges hangszerelésében megszólaló művekben a hegedű, az ének, a zongora, a nagybőgő és a dobok mellett egy nem mindennapi hangszer, a világ első elektromos hangszereként számontartott theremin is középpontba kerül, amelyen Illényi Katica érintés nélkül játszik majd. A zenészek hatalmas érzéseket mozgatnak meg, extázisba hoznak, és úgy szórakoztatnak, hogy a koncert végére a klasszikus zene és a jazz műfajának is garantáltan új rajongókat szereznek.

 

KÖZREMŰKÖDIK

ILLÉNYI Katica — hegedű, theremin

SÁRIK Péter — zongora

FONAY Tibor — bőgő, basszusgitár

GÁLFI Attila — dob

 

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!