Program


Jazz Liget- Intermezzo

Jazz Liget- Intermezzo

Modern groove, dallamos zenei témák és improvizáció.

Az együttes saját kompozíciók mellett neves hazai és külföldi előadók saját feldolgozású dalait is játssza.

Zenéjük nem csak a jazz-rajongók számára befogadható. Jellegzetes dallamviláguk intelligens és jól átgondolt,ugyanakkor energikus és improvizatív is egyben.  

" Az Intermezzo olyan zenészekből áll, akik engedik, hogy saját, ihletett érzéseik vezessék őket, belső élményeiket is bátran megmutatják, így létrehoznak egy olyan varázslatot, ami csak az övék, rájuk jellemző -, de másokat is magával ragad. Hogyan történik mindez? Nem tudom, sőt azt sem, érdemes-e törekedni ennek a folyamatnak a racionális megértésére, vagy egyszerűen, ott kell lenni, meg kell hallgatni őket és máris érzékelhetővé válik.  Gyanús, hogy ez utóbbiról lehet szó. :) "
Bálint Edina, Jazzy Rádió

- Az    INTERMEZZO   együttes 2009-ben alakult, azóta számos nagy sikerű koncertet adtak szerte az országban, köztük sok hazai sztárral közösen is : Szolnoki Péter, Pély Barna, Gáspár Laci, Veres Mónika, Jász András és mások.
- 2012-ben a Grammy-díjas amerikai gitárművész Chuck Loeb-bel adtak közös koncertet a Millenárison
- A Jazzy Rádió 2015-ös Országos Dalversenyén a INTERMEZZO az első helyet szerezte meg.
- 2017-ben megjelent az együttes CD-je, a norvég világsztár trombitás Hans Marius Andersen vendégszereplésével, amin saját szerzemények mellett magyar népdalok feldolgozásait is hallhatjuk.
- 2018-ban csatlakozott a zenekarhoz a fiatal, különleges hangú énekesnő, Kovács-Tatár Szidónia.

Az együttes tagjai:
Kovács-Tatár Szidónia - ének
György Ákos - billentyűs hangszerek
Takács Donát - basszusgitár
Horváth Zoltán – dob