Program


Izrael 75 Jazzfókusz / Guy Mintus Trio (IL)
4

Izrael 75 Jazzfókusz / Guy Mintus Trio (IL)

Egy klasszikus zongoraművész kifinomultsága, egy rocksztár energiája és egy jazz-zenész felfedezőkedve találkozik az izraeli zongorista-énekes, Guy Mintus személyiségében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 15. szombat, 20:00

Izrael 75 Jazzfókusz / Guy Mintus Trio (IL)

Közreműködik:
Guy Mintus - zongora, ének
Oren Hardy - nagybőgő
Yonatan Rosen - dob

Guy zenei kalandozásait az öröm, az ihlet, a groove és a humor hajtja, így saját szerzeményei mellett arra is vállalkozott, hogy Beethoven, Chopin és Gershwin műveit dolgozza át a maga utánozhatatlan módján. Az elmúlt évek során elnyerte a Leonard Bernstein Díjat és a Montreux Jazz Festival közönségdíját is. Mintus 2016 óta zenél együtt triójának tagjaival, s első közös lemezük máris a Downbeat szerkesztői ajánlásban részesült. Legfrissebb albumuk A Gershwin Playground címmel jelent meg a legendás ENJA Records-nál, ahol Chet Baker, Charles Mingus vagy McCoy Tyner lemezei is megjelentek. A koncerten is megszólaló Gershwin-repertoár modern, ugyanakkor meghatóan személyes portrét fest a zsidó-amerikai zeneszerző-óriásról, amelyet a közönség és a kritikusok lelkes fogadtatása kísért.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!