Program


Iszkiri zenekar

Iszkiri zenekar

Az ISZKIRI egy modern, vagány gyerekzenét játszó zenekar. Tagjai gyakorló apukák, akik főállásban is gyermekekkel foglalkoznak.
Ugyanakkor évtizedek óta profi zenészként is működnek, a legkülönfélébb zenei stílusokban.
2011 tavaszán döntöttek úgy, hogy civil foglalkozásukat és legfontosabb hobbijukat összekötik.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 30. szombat, 16:00

2011 tavaszán döntöttek úgy, hogy civil foglalkozásukat és legfontosabb hobbijukat összekötik.
Így alakult meg az ISZKIRI gyerekzenekar, amelynek repertoárját könnyedén válogatták össze, hiszen külön-külön számtalanszor játszottak már gyermekközönség előtt.
A zenekar saját dalok tekintetében igen termékeny. Eddig négy lemezük jelent meg, jelenleg ötödik lemezük anyagát készítik.
Emellett rengeteget koncerteznek is, Magyarországon és a határokon túl egyaránt.
A tagok Iszkiri gyerekzenekarban énekes, gitáros, zeneszerző, dalszövegíró Baraczka Gergő – gitár, ének 8 éves kora óta foglalkozik zenével. A hétköznapok során édesanyjával közösen egy kis magánóvodát üzemeltet, nyaranta pedig kisiskolásoknak szervez táborokat.

Gergely kiváló meseíró is, a „Józsefvárosi királylány” meséjét itt olvashatjátok, és a vele készült interjút megnézhetitek. az Iszkiri gyerekzenekar gitárosa, énekes Dombi Ádám – basszusgitár, ének
Hatévesen hegedűn kezdte zenei pályafutását, 14 évesen vett először basszusgitárt a kezébe. Tanítóként dolgozik, három gyermek édesapja.

Az Iszkiri gyerekzenekar énekese, gitárosa Csikós Péter – gitár, ének
Peti virtuóz gitártudásának köszönhetően a világ számos pontján megfordult már – megjárta Karib-tenger vidékének fehér homokját és a Északi-tenger jeges partjait. Most a gyerekeket kápráztatja el fergeteges szólóival, mindenki nagy örömére.

 

 

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Vajon tisztában vagyunk-e saját szexualitásunkkal? Vagy csak követjük az elvárásokat, melyeket a társadalom, barátaink, partnerünk vagy saját nemünk képviselői támasztanak velünk szemben?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!