Program


ImpróMűhely - játékos felnőtteknek

ImpróMűhely - játékos felnőtteknek

Szerdánként, improvizációs játékos műhely a Hámori Házban, Horváth-Töreki Gergely imprószínész, tréner vezetésével!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 29. szerda, 18:00

„Sok éve tapasztalom és formálom magamban, hogy számomra mi is az impró, hol az én helyem a rögtönzés csodálatos világában?! Teszem ezt már lassan 7 éve, és be kell valljam, amikor azt hiszed, hogy már tapasztalt vagy, hogy majd mindent tudsz,akkor jössz rá, hogy mennyit kell még tanulnod és gyakorolnod... :) De szerintem ettől szép! (Az élet, az impró... - kinek mi?)
A péceli foglalkozásokon ebből a már megszerzett tudásomból, tapasztalásomból szeretnék átadni, és közösen még több mindenre rájönni, keresni, kutatni, fejleszteni a személyiséget és játszani, egyszerűen önfeledni!"

Amiről az impró szól: Mondj igent és játssz, mint egy gyerek!

Az improvizáció jótékony hatását nem csak a színészek ismerik és használják, hanem a hétköznapi életünkre is rendkívül jótékony hatással bír. Elfogadásra, kíváncsiságra tanít, nyitottabbá tesz, kilök a komfortzónákból és azt sulykolja belénk, hogy hibázni jó és, hogy kell!!! Mi több: MUSZÁJ ELRONTANI!

Ezeken a műhelyeken garantált a jókedv és nagy a valószínűsége a függőség kialakulásának! :)

Alsó korhatár 16 év, felső korhatár nincs.

Sok szeretettel várunk!
Horváth-Töreki Gergely és a Hámori Ház csapata

Ajánlatunk


Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!