Program


IMAGINE Wedding Show – Esküvő Kiállítás

IMAGINE Wedding Show – Esküvő Kiállítás

Gyere el és szervezd velünk az esküvődet OKOSAN, gyűjtsd be a KEDVEZMÉNYES ajánlatokat a közel 90 szolgáltatótól az esküvő kiállításon és spórolj a kiadásaidon. 1 jegy áráért: wellness nászutas hétvégével, ékszerekkel, magazinokkal, készülődős köntössel, parfümmel és welcome beauty csomaggal gazdagodhatsz!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 22. szombat, 10:00

1 jegy áráért nézd meg a 2023-as szezon 100 legszebb menyasszonyi ruháját, öltönyeit, amelyeket olyan hazai sztárok mutatnak be mint Görgényi Fruzsina a Barátok közt színésznője, Berki Krisztián olimpiai bajnok, Kamarás Norbert és Kármán Odett a Nyerő Páros 2021-es győztesei. Élvezd ELSŐ SORBÓL az Év Magyar Menyasszonyi Ruha Versenyének díj átadását és tapsoljunk együtt a nyerteseknek. Ingyenes cukrász, virág, kalligráfia és beauty workshoppal várunk. Élvezd ELSŐ SORBÓL az Év Magyar Menyasszonyi Ruha Versenyének díj átadását és tapsolj a nyerteseknek.

Spórolj és vedd meg a jegyedet MOST LOVE BIRD kedvezménnyel: 1 jegy 1990 Ft és minden második jegy -50% kedvezménnyel vásárolható meg. 

Vegyél részt ingyenes workshopjainkon: cupcake dekorálás, szárazvirág asztaldísz és szülőköszöntő ajándék készítés saját kezűleg, kalligráfia, mézeskalács díszítés és megmutatjuk, hogyan sminkeld magadat

·         a legstílusosabb menyasszonyi-, koszorúslány ruhák és vőlegény öltözékek

·         kiegészítők, amelyektől igazán tökéletes lesz egy menyasszony megjelenése

·         a legprofibb esküvői fotósok és videósok, akik a szerelmes pillanatokat és az esküvő minden mozzanatát a nagy naphoz méltóan megörökítik

·         mindent az esküvői dekorációról: kalligráfia, virágok, meghívók stb.

További információk a kiállítókról: https://kiallitas.eskuvoclassic.hu/

ÉS HA ELJÖSSZ, MEGNYERHETED ÁLMAID NÁSZÚTJÁT, és amivel még várunk benneteket:

·         az első 120 látogatót ajándék welcome beauty csomaggal köszöntjük,

·         a 25. látogatónkat egy menyasszonyi ékszer szett várja,

·         a 200. látogatónk egy különleges illatú parfümével gazdagodhat,

·         ingyenes workshopok és előadások részt tudtok venni.

Ha eljössz, elsők között tudod megnézni, megtapintani, megízlelni a 2023-es esküvői szezon újdonságait és élőben találkozni, kötetlenül beszélgetni az ország legjobb esküvői szolgáltatóival, akikről tudjuk, hogy a legszebb megoldásokkal és a legkreatívabb ötletekkel varázsolják meseszerűvé az esküvőd.Kutyabarát kiállítás.

Várunk szeretettel!

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!