Program


Imagine - Horgas Eszter koncetje / vendég: Falusi Mariann és Kállóy Molnár Péter

Imagine - Horgas Eszter koncetje / vendég: Falusi Mariann és Kállóy Molnár Péter

A műsorban olyan szerzők – John Lennon, Freddy Mercury, Paul Simon, Art Garfunkel, Gershwin, Doors, Madonna, Elton John, Tina Turner, Edith Piaf, Seres Rezső – művei szólalnak meg, akik dalaikkal megváltoztatták a világot. Az életútjuk más és más, de közös bennük, hogy mindegyikük szélsőséges utakat járt be, megismerték a határok nélküli boldogságot, de megjárták a poklot is.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 25. szombat, 20:00

Az est címadó világslágere szerzőjének, John Lennonnak azt tanította az édesanyja, hogy az élet kulcsa a boldogság.  Amikor a későbbi sztártól iskolás korában megkérdezte egy tanára, hogy mi lesz, ha felnő, azt írta válaszul: boldog. A tanár áthúzta a választ, és azt véste alá pirossal: „Rosszul értelmezted a kérdést.” Az öntudatos, kisdiák Lennon nem hagyta annyiban a dolgot, azt válaszolta neki: „Maga értelmezi félre az életet!”

Az ilyen szabad szellemiségű, vagány zsenik dalait hallgathatják meg az érdeklődők Horgas Eszter és Falusi Mariann előadásában, a ClassJazz Band zenekar kíséretében. Az est játékmestere: Kálloy Molnár Péter színész, énekes.

Fellépnek:

Horgas Eszter fuvolaművész
Falusi Mariann énekes, előadóművész
Kálloy Molnár Péter színész, énekes
a ClassJazz Band zenekar tagjai: Kaszás Péter, Hárs Viktor, Dajka Krisztián, Révész Richárd, Pusztai Csaba

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!