Program


Ígéretes fiatal nő

Ígéretes fiatal nő

A Megszállottak viadala (Killing Eve) című sikersorozat sajátos látásmódú rendezője, Emerald Fennell ínycsiklandóan új oldaláról mutatja meg a bosszút új filmjében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 18. szerda, 19:30

Ígéretes fiatal nő / Promising Young Woman
angol-amerikai thriller, krimi-dráma, 113 perc, 2020
16 éven aluliak számára nem ajánlott

Mindenki úgy vélte, hogy Cassie (Carey Mulligan) ígéretes fiatal nő... mígnem egy rejtélyes esemény hirtelen kisiklatta a sorsát. Azonban Cassie életében semmi sem az, aminek látszik: gonoszul okos, fájdalmasan rafinált, és éjszakánként titkos kettős életet él. Ám most egy váratlan találkozás esélyt adhat Cassie-nek arra, hogy jóvá tegye a múlt tévedéseit ebben az izgalmas és veszettül szórakoztató történetben.

Bemutató dátuma: 2021. május 20.
Forgalmazó: UIP-Duna Film

Rendező, forgatókönyvíró: Emerald Fennell

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!