Program


Hollywood az Arénában - Filmzenekoncert
6

Hollywood az Arénában - Filmzenekoncert

A TRAUMLIVE szervezésében egy újabb filmzenei válogatás csendül fel a BUDAPEST SPORTARÉNÁBAN a Győri Filharmonikus Zenekar, WOLF KATI, KOCSIS TIBOR és a VoiceStation közreműködésével.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 13. hétfő, 19:00

A legszebb és legjobb filmzenék újra a BUDAPEST SPORTARÉNÁBAN: a Győri Filharmonikus Zenekar és a VoiceStation közreműködésével egy újabb, immár a harmadik filmzenei válogatást emelünk koncertélménnyé. A stílusában és műfajában egyaránt változatos repertoár szólistái két nagyszerű énekes, WOLF KATI és KOCSIS TIBOR lesznek. Az est házigazdájának szerepét pedig újra hazánk egyik legnépszerűbb színművésze, KAUTZKY ARMAND tölti be.

Hollywood az álomgyár, a filmek otthona. A TRAUMLIVE „a mozi szimfóniája”, egy koncert, amelyet a filmek csodálatos zenéinek szentelünk. A Hollywood az Arénában egy szimfonikus koncert, amely nemcsak a filmzene rajongóinak szól, hisz mindenki által ismert darabok csendülnek fel szimfonikus előadásban. Színtiszta zene a klasszikus hangszerek csodás hangjával.

Az este folyamán olyan zeneszerzők darabjai szólalnak meg, mint John Williams, Hans Zimmer, James Horner, Alan Silvestri és Brian Tyler. A zenéket újra négy témába rendezve hallhatja a közönség. A ROMANTIC, HEROES, SUPERHEROES illetve SKY AND BEYOND témákban olyan filmekből válogattunk össze ikonikus dallamokat, indulókat, mint:

MOULIN ROUGE! /  STAR TREK /  PEARL HARBOR /  ROBIN HOOD
SZENVEDÉLYEK VIHARÁBAN /  GLADIÁTOR  /  STAR WARS  /  SKYFALL
TRAUMFABRIK  /  ARMAGEDDON  / ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYODAT
ZORRO ÁLARCA / A KARIB-TENGER KALÓZAI
THOR  / AMERIKA KAPITÁNY / BOSSZÚÁLLÓK

Örök vita, hogy a hősök vagy a szuperhősök erősebbek zeneileg. Vajon a Gladiátor Hans Zimmer által komponált zenéje vagy a Vasember Brian Tyler által „fémjelzett” indulója lesz a nyerő? Az Armageddon vagy a Bosszúállók világmegmentő csapatának van jobb kísérőzenéje? Mindez csak a helyszínen derülhet ki. Bizonyosodj meg e műfaj értékeiről Te is! Tarts velünk, és éld át a filmzenék nyújtotta varázst 2023. november 13-án a Budapest Sportarénában, ahol a romantika, a hősiesség, az űrbéli kalandok és a képregénykarakterek történetei által inspirált muzsikák nemcsak kiegészítik egymást, hanem a filmzene sokszínűségét is remekül fogják szemléltetni.

Légy részese Te is e csodálatos zenei utazásnak!

Ajánlatunk


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

bohózat két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!