Program


Hegymászás az abasári Hollóköveken - 2-3 óra

Hegymászás az abasári Hollóköveken - 2-3 óra

Lendületes, igen intenzív, vidám és élmény dús nap a Bázis kevésbé ismert környezetében. Ami vár rád: maga az adrenalin bomba.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Tapasztalt sziklamászó és hegyi mentő kollégáink őrző tekintete alatt bontakozik ki számodra ez a világ, de ha valamelyest tapasztalt vagy, akkor is tudunk számodra kihívásokkal teli programot nyújtani. Ez a nap a tömény mászó-élményen túl erős és exkluzív közösségi, csapat vagy családi program, s a nomád harapnivalót is a helyszínen készítjük magunknak.  A túra és a kihívások persze igényelnek némi erőnlétet, de a fő szempontok inkább a lelkesedés, a bizalom és a vagányság!
Bevállalod, ugye?

A túrák a High-Tech Sportok Bázisáról indulnak 10 órától.
Előzetes bejelentkezés szükséges: info@4evszak.hu
Program hossza: kb. 2-3 óra
Javasolt életkor: 12 éves kortól
Szezon: Márc.1. – Nov.30.
Erdő-, és úthasználati díj, személyi balesetbiztosítással együtt: 999.- Ft/fő/nap, mely minden résztvevő számára kötelező!

Az ár tartalmazza a túravezetést, az eszközbérlést, a területi (NPI) engedélyeztetést valamint egy 5.000 Ft értékű kedvezmény-kupont, amit a résztvevők normafai illetve mátrafüredi bázisunkon felhasználhatnak további programjainkra.

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!