Program


Hans Zimmer filmzenei koncertje

Hans Zimmer filmzenei koncertje

Hans Zimmer filmzenei koncert Budapesten!
Ne hagyja ki ezt az egyedülálló estét, amely a legikonikusabb filmzenék világába kalauzolja el Önt. A Budapesti Szimfonikus Zenekar exkluzív koncerten adja elő a híres zeneszerző, Hans Zimmer remekműveit.

 több

Aktuális előadások



Ez a koncert minden filmzene rajongónak kötelező program! Jöjjön el, és élvezze ezt a felejthetetlen, érzelmekkel és a modern film világát meghatározó zenei remekművekkel teli estét.

Hans Zimmer német zeneszerző, aki filmzenéivel vált híressé. Arról ismert, hogy zenéjével intenzitást és érzelmi mélységet tud adni a történeteknek. Leghíresebb filmjei közé tartozik az Inception, az Interstellar, a Dűne és a Gladiátor, amelyek világszerte meghódították a közönség szívét. Zimmer számos díjat nyert munkásságáért, köztük két Oscar-díjat, három Golden Globe-ot és négy Grammyt, összesen 37 díjat.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy élőben élvezhesse Hans Zimmer zenéjét a fantasztikus GRANDE ORCHESTRA előadásában! A jegyek már kaphatók. Biztosítsa helyét, és készüljön fel egy felejthetetlen zenei élményre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!