Program


HANGRÓZSA - A Hangrózsa Zongoraiskola bemutató hangversenye

HANGRÓZSA - A Hangrózsa Zongoraiskola bemutató hangversenye

A Hangrózsa Zongoraiskola bemutató hangversenye. Az előadást vezeti: Juhász Balázs zongoratanár, meghívott vendég: Ránki Fülöp Junior Prima-díjas zongoraművész, a Cziffra Fesztivál Tehetség-díjasa.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 29. vasárnap, 16:00

Fellépnek az iskola gyermek és felnőtt növendékei. Műsorukon a hazánkban alkalmazott alap- és középfokú zeneiskolai tananyag mellett az USA legnépszerűbb köteteiből szólalnak meg zeneművek.

Juhász Balázs zongoratanár műsora
Liszt Ferenc: Au bord d’une source

Ránki Fülöp zongoraművész műsora
Erik Satie - Dukay Barnabás: ... mintha valami távoli éneket hallani ... - napnyugta a mocsaraknál - hangköltemény /átdolgozás/ zongorára
Liszt Ferenc:      En rêve [Álomban] – nocturne
                           Impromptu – nocturne
                           Recueillement [Elmélkedés]
                           E-dúr legenda "Paolai Szent Ferenc a hullámokon jár"

A támogatói jegy vásárlói az utómunkák elkészültével hozzáférést kapnak a két kameraállásból összevágott és zajszűrt hangsávval ellátott felvételhez. A helyszínen, az előadás napján csak támogatói jegyek vásárolhatók.

Kérjük, vegyék figyelembe a helyszínre vonatkozó járványügyi szabályozásokat!

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!