Program


Hamu és gyémánt

Hamu és gyémánt

Perczel-Kováts Orsolya Cserháti Zsuzsa estje több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Cserháti Zsuzsa a második popgeneráció - egyes kritikusok szerint - legnagyobb egyénisége.

A ’70-es évek szinte legtöbbet foglalkoztatott énekesnője a ’80-as években háttérbe szorult, majd 1996-tól Magyarország legnagyobb sikerű visszatérését mondhatta magáénak.

Perczel-Kováts Orsolya énekesnő Révész Richárd zongorakíséretével, Cserháti Zsuzsa legismertebb és néhány ritkábban hallott slágerével idézi meg a legendás hangú énekesnő emlékét.

Ajánlatunk


A tárlat egy felejthetetlen utazás az emberi test világába. Betekintést nyújtunk az emberi test szerkezetébe, és elmagyarázzuk hogyan hatnak egymásra a funkcionális rendszerek és szervek. A látogatók egyöntetű véleménye hogy, a kiállítás nagyon mély nyomot hagy minden korosztály számára és elgondolkodtat, hogy hogyan is éljük tovább életünket.

Fiatal hőseink kóborlásuk során sok ellenséggel, de barátokkal, jóakarókkal is találkoznak – így például egy nemes lelkű művésszel, aki megtanítja őket a zene, az éneklés csodálatos hatalmára. És persze arra, hogy a legnagyobb ínség idején sem szabad elfelejtkezni az olyan örök értékekről, mint a barátság, a hűség és a bátorság. Vajon sok kaland árán sikerül-e a gyerekcsapatnak legyőzni az akadályokat? Sikerül-e embernek maradni az embertelenségben?

MUSICAL JÓKAI MÓR REGÉNYE ALAPJÁN

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!