Program


Halld meg máskor!
2

Halld meg máskor!

Hogyan működik a filmzene? Mit csinált jól Hans Zimmer vagy John Williams? Mi köze van mindehhez Wagnernek vagy Puccininek? Dénes és Marci ezekre a kérdésekre fogják keresni a választ a ZeneMűvek filmelemző podcastjának, a FilmZenésznek extra offline alkalmán.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 28. szerda, 18:30

A ZeneMűvek olyan kezdeményezés, amit Seidl Dénes (trombitaművész, koncertpedagógus) és Dénes-Worowski Marcell (karmester, koncertpedagógus) alapított 2020-ban az azt megelőző öt év munkájának tapasztalatai alapján. A vállalkozás célja olyan kulturális jelenség megalkotása, ami egyesíti magában a szórakoztató jellegű előadások tulajdonságait és a komolyzenei kultúra értékmegőrző és -közvetítő erejét. Céljuk, hogy eszközt adjanak a fiatal hallgatóság kezébe ahhoz, hogy a zenehallgatás és a koncertre járás tartalmasabb, személyesebb és komplexebb élménnyé váljon, ezzel adva a komolyzene és az ifjúság viszonyának új narratívát. A ZeneMűvek kulcsa a közvetlenség, a közérthetőség és értékközvetítés együttese, ami kiemeli minden más hasonló irányultságú program közül.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény, 24 milliós (!) kattintásszámmal.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!