Program


Halld meg máskor!
2

Halld meg máskor!

Hogyan működik a filmzene? Mit csinált jól Hans Zimmer vagy John Williams? Mi köze van mindehhez Wagnernek vagy Puccininek? Dénes és Marci ezekre a kérdésekre fogják keresni a választ a ZeneMűvek filmelemző podcastjának, a FilmZenésznek extra offline alkalmán.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 28. szerda, 18:30

A ZeneMűvek olyan kezdeményezés, amit Seidl Dénes (trombitaművész, koncertpedagógus) és Dénes-Worowski Marcell (karmester, koncertpedagógus) alapított 2020-ban az azt megelőző öt év munkájának tapasztalatai alapján. A vállalkozás célja olyan kulturális jelenség megalkotása, ami egyesíti magában a szórakoztató jellegű előadások tulajdonságait és a komolyzenei kultúra értékmegőrző és -közvetítő erejét. Céljuk, hogy eszközt adjanak a fiatal hallgatóság kezébe ahhoz, hogy a zenehallgatás és a koncertre járás tartalmasabb, személyesebb és komplexebb élménnyé váljon, ezzel adva a komolyzene és az ifjúság viszonyának új narratívát. A ZeneMűvek kulcsa a közvetlenség, a közérthetőség és értékközvetítés együttese, ami kiemeli minden más hasonló irányultságú program közül.

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!