Program


Halász Rita-est / LISZT ÜNNEP 2022

Halász Rita-est / LISZT ÜNNEP 2022

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 12. szerda, 20:00

Közreműködik: Pálos Hanna – próza, Beck Zoltán – ének, gitár

Műsorvezető, rendező: Valuska László

 

Vannak mondatok, amelyeknek soha nem volna szabad elhangzaniuk. Vannak dolgok, amelyeknek soha nem volna szabad megtörténniük. Vera fuldoklik a házasságában, és egy durva veszekedés után két kisgyerekével elköltözik a férjétől: „Kivel éltem eddig? Ki vagyok én, hogy ennyi ideig éltem vele?” Némi leegyszerűsítéssel ezekre a kérdésekre keresi a választ a Margó-díjas Halász Rita regényének főhőse. A legjobb első kötetes szerzőt díjazó rangos elismerés 2021-es nyertesének debütáló könyve, a Mély levegő ismét egy kivételes tehetségű írói bemutatkozás, egy sokat ígérő pálya magával ragadó nyitánya. Halász Rita kíméletlen pontossággal tárja fel egy harmincas pár kapcsolatának alakulását és válságát, majd a súlyos szembesülésekkel terhes kivezető út állomásait. Nem kendőz el semmit, és nem szolgáltat igazságot senkinek.

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna. Amit sötétben mondtok, világos nappal hallják majd, és amit a zárt falak közt fülbe súgtok, azt a háztetőkről fogják hirdetni. - Lukács evangéliuma 12:1-3.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!