Program


Győri Filharmonikus Zenekar - Rómeó és Júlia

Győri Filharmonikus Zenekar - Rómeó és Júlia

A Győri Filharmonikus Zenekar orosz zeneszerzők műveiből összeállított hangversenyét Csajkovszkij népszerű Rómeó és Júlia nyitányfantáziája indítja.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 2. csütörtök, 19:00

Az Orosz Ötök markáns tehetségű tagja, a kémikusként is nagyhírű Alekszandr Borogyin befejezetlenül hagyta főművét, az Igor herceg című operát, amelynek szimfonikus hangversenyeken gyakran felhangzó betétszáma a szárnyaló melódiákban bővelkedő Polovec táncok. Minden idők talán legszebb, Shakespeare által halhatatlanná tett szerelmi története, a veronai szerelmesek tragikus históriája a 20. században is sokakat ihletett alkotásra. Bernstein musicalje és Nino Rota filmzenéje mellett a legismertebb feldolgozás minden bizonnyal Prokofjev zseniális balettje, amelyből a komponista három zenekari szvitet is összeállított: ezúttal az 1. és 2. szvit pompás tételeiből hallhatnak válogatást Berkes Kálmán vezényletével.

Műsor:

P. I. Csajkovszkij: Rómeó és Júlia - nyitányfantázia
A. Borogyin: Poloveci táncok az Igor herceg c. operából
S. Prokofjev: Rómeó és Júlia, op. 64 (válogatás az 1. és 2. szvitből)

Vezényel: Berkes Kálmán

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!