Program


Gyermekszínház - Diótörő

Gyermekszínház - Diótörő

A Diótörő meséjét mindenki ismeri. A Nektár Színház olyan feldolgozást készített -az eredeti Ernst Theodor Amadeus Hoffmann által írt mese alapján-, melybe a balett szervesen illeszkedik. A gyermekek számára a prózai megfogalmazás könnyebben érthetővé válik az amúgy bonyolult – álomjelenetekkel tűzdelt balett szvithez képest.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 9. csütörtök, 14:00

Gyermekszínház - Diótörő

A történet Karácsony estéjén játszódik amikor is a testvérpár –Marika és Frici– izgatottan várják az ajándékokat. Legfőképp keresztapjuk meglepetésére kíváncsiak, hiszen ő minden évben valami különlegességgel kedveskedik nekik. Most sincs ez másképp... A Diótörő érkezik... A bábu a mese szabályai szerint életre kel és Marika képzeletében álmai Hercegévé válik... Megküzd az Egérkirállyal... majd a fináléban Ferdinánd személyében belép az ajtón.

Az előadást óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánljuk, de az a felnőtt sem fog unatkozni, aki őket elkíséri.

A Gyermekszínház c. sorozat darabja.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!