Program


Groteszk

Groteszk

Örkény István öt Egyperces novellájának felhasználásával készült (valamelyest) improvizációs előadás, melyben a hangsúly az egyes művészeti ágakban rejlő és azok között létrejövő groteszk szituációkra terelődik, ezáltal létrehozva egy különösen izgalmas ,,helyzet-sziporka-fúziót”.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 4. kedd, 19:30

Groteszk

Örkény István öt Egyperces novellájának (Arról, hogy mi a groteszk, A végzet, Magyar panteon, Egy ismeretlen Petőfi-vers, A színész halála) felhasználásával készült (valamelyest) improvizációs előadás, melyben a hangsúly az egyes művészeti ágakban rejlő és azok között létrejövő groteszk szituációkra terelődik, ezáltal létrehozva egy különösen izgalmas ,,helyzet-sziporka-fúziót”.

A program a "Köszönjük, Magyarország!" program keretében valósul meg.

Ajánlatunk


musical két részben

A székely kapu az ősi erő, a hit, a remény, az Istenhez való tartozás jelképe, kommunikációs csatorna ég és föld között. Három oszlopa a test, a lélek és a szellem egységére utal, faragásai védelmi, kegyelmi és áldást adó szimbólumok.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!