Program


Görög Ibolya: Hétköznapi maceráink

Görög Ibolya: Hétköznapi maceráink

Folytatódik "Életképek" sorozatunk
Magyarország első számú protokoll szakemberének, Görög Ibolya előadása.
Mik azok a hétköznapi macerák, amelyekről most mesélni fog?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 24. kedd, 19:00

A vérünkben van a viselkedés, tudjuk, hogy vannak íratlan szabályok, amik az együttélésünkhöz elengedhetetlenek. De most akkor, hogy is kell jól kezet fogni? Kit engedjek előre az ajtónál? Tegezzem vagy magázzam? A zakót be kell gombolni vagy nem? És hány gombot? A kérdéseket reggelig lehetne sorolni. Görög Ibolya protokollszakértő, több szakkönyv szerzője 12 évig volt miniszterelnökök protokollfőnöke, 1999 őszétől tartja sikeres előadásait.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!