Program


Geniuszok - Caravaggio

Geniuszok - Caravaggio

Ludmann Mihály művészettörténész előadása
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 7. kedd, 18:00

Ebben a világban mindig voltak olyan művészek, akik valamilyen megfejthetetlen képességüknél fogva kiemelkedtek a művészek közül, akikre azt mondjuk, hogy géniuszok voltak. A mostani sorozatban az ő művészetükkel ismerkedünk.
A milánói iskolázottságú festő életművének első önálló alkotásai már Rómában születtek meg. Ekkor még a megtanult hagyományok követője volt, azonban új megrendeléseinek köszönhetően ez a világ fokozatosan átalakult, és egy nagyhatású, a kor eszményeit kifejező új festészet született. Sajátos életútjának
köszönhetően ezzel a világgal megismertette a nápolyi és szicíliai művészeket is.
Festői világa és látásmódja a spanyol és flamand művészekre gyakorolta a legnagyobb hatást. Ezen az estén Caravaggio különös világával ismerkedhetünk meg.

Ajánlatunk


Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!