Program


Genius Loci - Róma művészete napjainkig

Genius Loci - Róma művészete napjainkig

Ludmann Mihály művészettörténész előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 5. kedd, 18:00

Genius Loci - Róma művészete a XVIII. századtól napjainkig

A római művészet utolsó nagy korszaka a barokkal véget ért. A barokk korban egész Európára hatottak az itt megszülető és kiteljesedő művészeti kezdeményezések. A következő évszázadokban a város vonzerejét a múltja jelentette. Változást az egységes olasz állam létrejötte jelentette, amelynek a fővárosává válva új intézményeket és emlékműveket igényelt, azonban az igazodást már Európa más városában kialakult irányzatok határozták meg. Új és figyelemre méltó eredményeket csak a XX. század művészete hozott. Ezeknek az évszázadoknak a művészeti eredményeit ismerhetjük meg a kedvelt művészettörténeti sorozat ezen előadásán.

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!