Program


Galambos Erzsi: Lola Blau

Galambos Erzsi: Lola Blau

Lola Blau, bécsi színésznő, zsidó származása miatt Amerikába kénytelen menekülni. A háború után visszatér hazájába, ahol ismét csalódás vár rá. A Lola Blau pesti bemutatása körül számos kulisszatitok keringett. A film-részletek előtt, alatt és után ezekről mesél Galambos Erzsi Kalmár Tibornak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 20. vasárnap, 19:00

Galambos Erzsi: Lola Blau

Lola Blau, bécsi színésznő, zsidó származása miatt Amerikába kénytelen menekülni.  A háború után visszatér hazájába, ahol ismét csalódás vár rá.
A Lola Blau pesti bemutatása körül számos kulisszatitok keringett. A film-részletek előtt, alatt és után ezekről mesél Galambos Erzsi Kalmár Tibornak.

Galambos Erzsi 1984-ben készült musicaléből

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!