Program


Gájer Bálint Swing Karácsonyi Koncert

Gájer Bálint Swing Karácsonyi Koncert

Gájer Bálint, - vagy, ahogy sokan a The Voice műsorából ismerhetik - "a swing hercege" minden embert táncra perdít zenéjével. Olyan színpadi tapasztalatot tudhat maga mögött, ami a legnagyobb előadókkal kel versenyre. Tehetségét nem csak rajongói éltetik, hanem a szakma azon díjazásai is, amit fiatal kora és karrierje ellenére magának tudhat.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 20. kedd, 19:00

- TV2 "The Voice" című műsorának ezüstérmese
- III. Jazzy Jazz Dalverseny "Legjobb férfi énekes" különdíj
- Alle Elegancia Díj 2013 "Legelegánsabb zenész" díj nyertese
- "That's how it goes" című dala bekerült a 2015-ös Eurovíziós dalfesztivál döntőjébe
- Fonogram zenei díj "Az év hazai, kortárs szórakoztatózenei album” - Gájer Bálint "Egyszerű az élet" című első szóló lemezével.
- Második helyezés az "Év klubkoncertje 2018" szavazáson
- Pro-Arte díj nyertese, 2019
- HOFA Song Contest különdíj az "Így nem szerettem még" című dallal 2020

2017 december 1-én megjelent az énekes harmadik nagylemeze, "Swing Karácsony" címmel, melyen a híres amerikai karácsonyi dalok magyar nyelven hallhatók, a 16 fős Hermann László Kamarazenekar és az énekes tíztagú zenekara közreműködésével. A dalokban fellelhetők Dean Martin, Bing Crosby, Frank Sinatra és Michael Bublé stílusjegyei. (forrás: http://gajerbalint.hu/)

A karácsonyi koncert alkalmával a 2017-ben megjelent „Swing Karácsony” című albumával készül.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!