Program


FRÖCCS Buda Lászlóval - Mikor vagyok elég jó? - Az önelfogadás nehézségei
2

FRÖCCS Buda Lászlóval - Mikor vagyok elég jó? - Az önelfogadás nehézségei

Nem vagyok elég jó, elég szép, elég tehetséges, kedves, talpraesett, tettrekész stb. stb. Rengetegféleképp tudjuk azt üzenni magunknak, hogy nem vagyunk elfogadhatóak. Miért alakulnak ki ezek a mechanizmusok? Hogyan működik az önszabotázs, és mit tehetünk ellene? A negatív érzések és üzenetek miben és hogyan nyilvánulnak meg testi és lelki szinten?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 26. csütörtök, 19:00

Érdemes kihívások elé állítani magunkat, hogy fejlődjünk, de vajon hol van a határ az egészséges önértékelés és a szigorú önkritika között? Miért és hogyan távolodunk el magunktól annyira, hogy önutálatba, lényünk megbetegítésébe fektetjük a magunkra szánt időt? 

 

Buda Lászlóval szeptemberben arról beszélgetünk, hogyan tudunk közelíteni az önelfogadáshoz, a lényünk gyógyításához. Rájátszik a Momentán.

 

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.
Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!