Program


FRÖCCS Almási Kittivel - Bocs, de nem bocsátok meg! - Békülés, megbocsátás, bocsánatkérés
2

FRÖCCS Almási Kittivel - Bocs, de nem bocsátok meg! - Békülés, megbocsátás, bocsánatkérés

Hogyan és mikor érdemes bocsánatot kérni? Amikor békülni akarunk, vagy csak ha tudatnánk a másikkal, hogy sajnáljuk, ami történt? És hogyan tudunk tényleg őszintén megbocsátani, amikor valakiben csalódtunk? Miként nem emlegetjük fel 5-10-15 év elteltével is a sérelmeinket?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 4. péntek, 19:00

Amikor megbántunk valakit, érzelmileg nehéz helyzetbe hozzuk a másikat és magunkat is. Ezen a helyzeten felül tudunk kerekedni, feloldani a szituációt, ha bocsánatot kérünk. De mi van, ha újra elkövetjük ugyanazt a hibát? Mikor, miért, hogyan működik, mitől marad hiteles a bocsánatkérés és megbocsátás? Miben más a dinamika a gyerekkel, párkapcsolatban, szülőkkel, kollégákkal? 

Almási Kittivel ezt a témát járjuk körbe, beszéljük ki és játsszuk el több szemszögből októberben.

 

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.


Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

Ajánlatunk


Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

elkafkásodás két részben

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!