Program


Főzzünk Fűszeres Eszterrel - Sabatra készülünk 2.

Főzzünk Fűszeres Eszterrel - Sabatra készülünk 2.

A program résztvevői Bodrogi (Fűszeres) Eszterrel, a Fűszer és Lélek blog szerzőjével készíthetik el a legfinomabb sabati falatokat, ahogy a világpolgárok készítik 2020-ban. A minisorozat első részében nagyanyáink, dédanyáink szombati asztalát elevenítettük fel, most Sabat 2020-ban, modern sabat világpolgároknak címmel főzünk majd szombati ételeket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 20. csütörtök, 17:00

Sabat 2020-ban, modern sabat világpolgároknak

A program résztvevői Bodrogi (Fűszeres) Eszterrel, a Fűszer és Lélek blog szerzőjével készíthetik el a legfinomabb sabati falatokat, ahogy a világpolgárok készítik 2020-ban. Főzni jó! Együtt főzni csodálatos! Természetesen, amit főzünk, azt meg is esszük.
A minisorozat első részében nagyanyáink dédanyáink szombati asztalát elevenítettük fel, most Sabat 2020-ban, modern sabat világpolgároknak címmel főzünk majd szombati ételeket.

A férőhelyek száma limitált.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!