Program


Fővárosi Nagycirkusz

Fővárosi Nagycirkusz

a Fővárosi Nagycirkusz előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 2. kedd, 20:30

Fővárosi Nagycirkusz

Egy forró, meleg napon, mi sem esik jobban, mint a hűsítő víz partján cirkuszi előadást nézni. A Fővárosi Nagycirkusz ezúttal is lélegzetelállító produkciókkal érkezik a Szarvasi Vízi Színházba.

A színes és izgalmas látványelemekkel tarkított előadás számos cirkuszművészeti zsánert vonultat fel. Nézőként is kézzel fogható a művészek között lévő erős kötelék: a bizalom, a csapatmunka, a kitartás, az erő és az ügyesség. A porondon mindenki egyenlő. A fellépő művészek ezúttal a békéért is szólnak, hisz a társulat orosz, ukrán, belarusz és magyar artistákból áll.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!