Program


Four stars - Badár, Beliczai, Csenki, Janklovics, vendég: Fülöp Viktor

Four stars - Badár, Beliczai, Csenki, Janklovics, vendég: Fülöp Viktor

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 29. vasárnap, 19:30

Az előadás időtartama kb. 130 perc, 1 szünet.


A növekvő esetszámok miatt és a fertőzési veszély csökkentése érdekében szeptember 1-től a következő szabályok elfogadását és betartását kérjük nézőinktől, hogy a Dumaszínház-előadások látogatása továbbra is egy biztonságos kikapcsolódási forma maradhasson:

  1.  Kérjük, hogy a helyszíneken érkezéskor használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket.
  2.  Az előadásokat kizárólag tünetmentes dolgozók és nézők látogathatják. A színházak munkatársai jogosultak a nézők hőmérsékletének ellenőrzésére.
  3.   A helyszíneken fokozzák a takarítás gyakoriságát, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére és a nézőtér átszellőztetésére.
  4.   A színházak egész területén kötelező a nézők és a dolgozók maszkviselése. (Szabadtéren is, amennyiben nincs lehetőség távolságtartásra. A Corvin Dumaszínházban az asztaloknál nem kell.)
  5.  A színházak nézőterére bemenni és azt elhagyni úgy kell, hogy a nézők figyelembe veszik a távolságtartás szabályait és viselik a maszkjukat.
  6.   Kérjük nézőinket, hogy elsősorban online felületeken vásárolják meg jegyeiket! A normál belépők mellett az ún. maszkjegy is elérhetővé vált, amit online tudnak megvásárolni, 300 Ft-os áron.
    (A maszkjegyet a kollégáinknál tudják majd beváltani az egyes előadások előtt, a helyszíneken.)

Ajánlatunk


A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!