Program


Fórum Impró: Valahol

Fórum Impró: Valahol

Hol játszódjon a történetünk? Egy tengerparti kisvárosban? Esetleg egy sivatagi kereskedő-birodalom fővárosában? Vagy talán egy patakparti zsákfaluban? Hogy hol van az a Valahol, az teljes mértékben a közönség fantáziáján múlik ebben az előadásban. A ti ajánlataitok alapján három történet fog kibontakozni aznap a színpadon: betekintést nyerünk a helyszínünk hétköznapjaiba, és talán a legizgalmasabb titkaiba is - amikről még mi sem…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 21. szombat, 19:00

A Fórum színházi közösség előadása

Hol játszódjon a történetünk? Egy tengerparti kisvárosban? Esetleg egy sivatagi kereskedő-birodalom fővárosában? Vagy talán egy patakparti zsákfaluban? Hogy hol van az a Valahol, az teljes mértékben a közönség fantáziáján múlik ebben az előadásban. A ti ajánlataitok alapján három történet fog kibontakozni aznap a színpadon: betekintést nyerünk a helyszínünk hétköznapjaiba, és talán a legizgalmasabb titkaiba is - amikről még mi sem tudunk semmit előre. Hiszen egyszeri, megismételhetetlen, improvizáció! 

Színészek: Botka Ákos, Frigyik Aldó, Huszka Levente, Nagy Niki, Patócs Viki, Tóth Zsu, Viczay Zsuzsa, Zömbik Zsófi 

Zene: Nemeskeri Csaba 

Tréner: Montvai Hanna

 

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!