Program


Fool Moon

Fool Moon

A Fool Moon etelt bő 20 évének eseményeit, fellépéseit itt fölsorolni szinte lehetetlenség, történetük változatlan intenzitással folytatódik. Ahogy honlapjukon olvashatjuk, ez egy "neverending story", azaz soha véget nem érő történet. Most itt a lehetőség, megragadni a végtelen egy pillanatát...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 17. szerda, 20:00

A Fool Moon koncertje

Az énekegyüttes tagjai:
Mészáros Tamás – tenor
Molnár Gábor – tenor
Vavra Bence - tenor
Wodala Barnabás – bariton
Németh Miklós – basszus

A Fool Moon pop – a cappella énekegyüttes egy esküvői éneklést követően 2001 szeptemberében alakult meg Szegeden, első hivatalos fellépésük október 3-án, a Dugonics téren volt. Hamar országosan ismertté váltak, mint a könnyűzene csupán énekhangokon alapuló férfiegyüttese, 2003-ban pedig már ausztriai színpadokon is sikeresek.

Ötéves az együttes, amikor elhozza az I. Taiwan-i A cappella Verseny és Fesztivál pop kategóriájának első díját, itthon viszont már második saját fesztiváljukat rendezik. Évről évre külföldi turnékon és hazai meghívásokat teljesítve lépnek fel, 2008-ban pedig Csézy vokalistáiként énekelhettek az Eurovíziós Dalverseny belgrádi döntőjében, miután a hazai válogatón saját produkciójukkal másodikak lettek. 2017-ben 170, 2018-ban pedig 180 induló közül kategóriájában a Fool Moon nyerte az I. és II. Moszkvai Tavaszi Fesztivál és A cappella Verseny I. helyezését.

Az évek során keresztbe-kasul beutaznak országot-világot, a popzene legnagyobb személyiségeivel fonódik össze karrierjük – legyen elég itt megemlíteni Kovács Krisztát, Malek Andreát, Szekeres Adriennt, Szirtes Edina Mókust, Zsédát, Novák Pétert és Presser Gábort.

Eddigi pályafutásuk alatt 7 nagylemezt, 13 nemzetközi és magyar díjat, számos jelölést, elismerést mondhatnak magukénak.

Molnár Gábor és Németh Miklós alapító tagja a társulatnak, Wodala Barnabás egy évvel később csatlakozott. Mészáros Tamás 2009, Vavra Bence 2017 óta énekel az együttesben.

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!