Program


FOLLOW the FLOW

FOLLOW the FLOW

2024. március 16-án a Follow The Flow a Papp László Sportarénában lép fel!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 16. szombat, 20:00

FOLLOW the FLOW

A napokban attól volt hangos a közösségi média, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb együttese, a Follow The Flow felcsapott utcazenésznek. A rajongók Debrecenben, Szegeden, Budapesten és Győrben találkozhattak a fiúkkal, akik Geröly Matyival kiegészülve léptek fel a járókelők legnagyobb örömére.

A macskakövek után viszont az ország egyik legnagyobb koncertszínpadát veszik célba: 2024. március 16-án a Follow The Flow a Papp László Sportarénában lép fel!

A Fura Csé, Szakács Gergő, BLR hármas az évek során megtanulta, hogy azok a dolgok működnek a legjobban, amelyek mélyen bennük gyökereznek. Ezért ezen a koncerten a trió visszanyúl a tagok gyerekkorát, művészi identitását és a Follow The Flow zeneiségét formáló szubkultúrához, a hip-hophoz.

Ezen a különleges estén az eddigi leghosszabb műsorral áll színpadra az együttes: előkerülnek ritkán vagy sosem játszott dalok, zeneileg és vizuálisan is felidéznek pár kulcsmomentumot. A jövő év tartogat pár új FTF-tracket, amiket szintén itt hallhat majd először a közönség élőben.

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Daniel Auber FRA DIAVOLO, RABLÓOPERA KÉT RÉSZBEN Opera három felvonásban, két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!