Program


Flamik

Flamik

Op és Ed, a cserfes, szeleburdi flami-testvérpár egy nap egy különleges virágot talál, amely 1835-bõl a mai Sanghajba repíti őket. Egy vadiúj világban találják magukat, ami csupa fény, és zaj, és izgalom, és ahol már nem léteznek a flamik. Az első sokk után a cuki kétbalkezes duó útra kel, hogy megmentsék a fajukat a kihalástól.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 18. szerda, 15:00

Flamik / Extinct
amerikai-kanadai-kínai animációs vígjáték, kalandfilm, 84 perc, 2021
6 éven aluliak számára nem ajánlott

Létezik egy távoli csodás sziget, ahol kis fánk alakú teremtmények, a flamik éldegélnek. Op és Ed, a cserfes, szeleburdi flami-testvérpár egy nap egy különleges virágot talál, amely 1835-bõl a mai Sanghajba repíti őket. Egy vadiúj világban találják magukat, ami csupa fény, és zaj, és izgalom, és ahol már nem léteznek a flamik.

Az első sokk után a cuki kétbalkezes duó útra kel, hogy megmentsék a fajukat a kihalástól. Miután rátalálnak az időutazó gépre – ami őket is átsegítette az időkapun -, évszázadokat átívelő kalandokban lesz részük, ahol megannyi kedves barátra lelnek, és talán még a történelmet is megváltoztatják.

Rendezők:
David Silverman, Raymond S. Persi

Szinkronhangok:
Molnár Levente
Csuha Bori
Hamvas Dániel
Kis-Kovács Luca
Kisfalusi Lehel
Kocsis Mariann
Zöld Csaba
Vándor Éva
Markovics Tamás

Bemutató dátuma: 2021. augusztus 5.
Forgalmazó: Freeman Film

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!